De berekening wordt voorbereid.

F.A.Q.

Bij het inloggen krijg ik de melding "Onbekend e-mailadres of wachtwoord."

U heeft een onjuist emailadres of wachtwoord gebruikt. Als u op "Wachtwoord vergeten" klikt vraagt het systeem om uw emailadres. Vul hier het emailadres in dat is gebruikt voor ontwerptoolgroenbeton.nl.

  • Als u niet meer weet welk emailadres is gebruikt stuurt u een bericht naar de functioneel beheerder van de tool, math.pluis@betonhuis.nl.
  • Als u uw emailadres invult ontvangt u binnen enkele minuten een link die u kunt gebruiken om een nieuw wachtwoord in te stellen. De link kan maar 1 keer worden gebruikt en is beperkt in de tijd geldig om misbruik te voorkomen.
  • Als u geen email ontvangt controleer dan alstublieft uw spam folder. 
  • Als u ook na controle geen email hebt ontvangen stuurt u een bericht naar de functioneel beheerder van de tool, math.pluis@betonhuis.nl.

Na de upgrade van v6 naar v7 is de eerder uitgevoerde berekening van de milieuimpact van mijn producten verdwenen.

De structuur voor het maken van berekeningen is in v7 vergaand gewijzigd met het oog op een betere performance. U kunt nu ook per product instellen of u de berekening wilt uitvoeren voor alleen MKI en GWP en voor alleen de productiefasen A1 t/m A3. Tenslotte is de berekening verbeterd voor hoge(re) percentages productieafval. Daarom zijn alle oude berekeningen vervallen.

De ontwerptool versie 6.0 is voorjaar 2023 getoetst. U vindt hier de resultaten van deze toetsing.